cMailPro – услугата, която изцяло покрива комуникационните нужди на вашия бизнес

Искате софтуер, с който бързо и лесно да ръководите своята бизнес комуникация от едно единствено и удобно за вас място? Сега имате тази възможност с услугата от хостинг компания ICN.Bg – cMailPro. Над 29,000,000 потребители по света вече довериха своята бизнес комуникация на практичното имейл решение.

Сред функционалните предимства, които предоставя комуникационната услуга са:
- Бизнес мейл с възможност за интеграция към всеки мейл клиент;
- Криптиран чат – изцяло защитен канал за комуникация;
- Споделен календар – синхронизиране на събитията ви на всички устройства;
- Управление на контакти – управление на бизнес контактите ви от едно място;
- Споделяне на файлове с всички ваши колеги, контролирате достъпа, групирате файлове;
- Други.

cMailPro представлява бизнес имейл услуга, създадена, за да улесни комуникационните процеси във всяка една компания, независимо от това дали става въпрос за малък, среден бизнес или корпорация. Решението предлага множество функционалности и възможности, събрани в един единствен контролен панел, което гарантира бързото и лесно постигане на вашите бизнес цели. cMailPro е разположен на отделен специализиран сървър, оптимизиран за нуждите на имейл комуникацията.

Едно от най-големите предимства на cMailPro е криптирането на имейл и чат кореспонденцията във вашата бизнес среда, за да сте сигурни, че ще избегнете изтичането на важна за бизнес ви информация. Така получавате пълна защита от злонамерените действия в онлайн пространството.
Решението може да бъде използвано на всички устройства, като телефон, таблет и десктоп. Имате възможността да ги синхронизирате помежду си и да ги управлявате лесно и бързо от разстояние.

Функционалността cMailPro календар ще ви спести много време, защото ви дава възможността лесно да планирате важни за вас срещи и събития, свързани с вашия бизнес. Можете да зададете важни напомняния и да настройвате аларми, както и да споделяте събития със свои партньори и всичко това управлявате дистанционно само с няколко клика през своя телефон или компютър.

cMailPro е специално създадена за бизнес комуникация и решава множество бизнес казуси.

Какви проблеми решава cMailPro ?
- Създавате своя мейл с вашето домейн име;
- Създавате необходимия ви брой мейл акаунти за всеки от вашите служители;
- Лесно управлявате всяка една от пощенските акаунти дистанциионно, като можете дори да изтриете отдалечено акаунт;
- Услугата е cloud базирана и имате достъп до нея от всяка точка на света
- Криптиране на комуникацията;
- Спам защита;
- Синхронизиране на мейл кореспонденцията ви на всички устройства, които използвате.

Благодарение на сигурността на платформата, най-накрая можете да се отървете от досадните спам съобщения, защото e-mail услугата ви предпазва от това да попаднете в нежелани спам листи. Важно за всеки бизнес е да отбележим, че тя поддържа много по-високи лимити за брой изпратени писма, получени писма, препращания, групи и имейл листи от всички останали съществуващи имейл решения, което е ключово за всеки един бизнес. сMailPro представлява cloud базиран уебмейл, достъпен от всяка една точка на света, стига да разполагате със стабилна интернет връзка.

Знаем, че вашият бизнес е свързан с интензивен комуникационен процес. Вече нямате повод за притеснение, щом се отнася до вашата вътрешна бизнес комуникация. cMailPro е решението, което ще ви даде необходимата доза сигурност и надеждност за удовлетворяването на вашите комуникационни нужди.

Не е нужно да загърбвате своята корпоративна идентичност, напротив – със cMailPro имате възможността да я развиете още повече, като оперирате със свой личен и самостоятелен корпоративен мейл, който да бъде настроен според вашите лични най-високи изисквания и очаквания. За тази цел професионалният имейл се връзва единствено и сам към вашия личен домейн, което придава допълнителна тежест при вашата комуникация. Имате опцията да брандирате своя уебмейл с вашето лого, да изберете цвят, кореспондиращ на емоционалността, която гоните с вашия брандинг и да засилите още повече вашата бранд идентичност.

Бъдете в крак с най-добрите новости и изберете сигурната вътрешна комуникация, за да подсигурите успеха на вашия бизнес. cMailPro е бизнес мейл решението, което изцяло отговаря на нуждите на вашата компания.

Добавено в категория Маркетинг на 31 Март 2020 14:44