Промо код за ICN.BG

В партньорство с една от най-добрите и популярни в България хостинг компании ICN.bg получихме специален промокод, позволяващ на редовните ни посетители да намалят разходите си при закупуване на Хостинг и Домейн.

ICN е българска компания за хостинг услуги, осигуряваща подходяща среда за Вашия личен или фирмен сайт, блог, онлайн магазин или друг CMS на достъпни цени. Компанията предлага интуитивен интерфейс и динамични абонаментни планове, позволяващи прецизна оптимизация на разходите само до степен на изразходваните ресурси. При трудности, проблеми и забелязани неизправности, винаги можете да се свържете със съпорта на компанията, които са изключителни професионалисти и веднага ще Ви обърнат внимание.

С кой промо код да получа отстъпка ?

В процеса на регистрацията на хостинга или домейна ще стигнете до етапа за финално плащане за всички услуги в абонамента. Точно на този етап трябва да въведете промокода ihost10 в специалното поле и да натиснете бутона “Провери”. Веднага след това системата автоматично ще преизчисли сумата и съответно ще я намали с предвидените проценти в отстъпката, с които ще се запознаете в следващия раздел.

Каква е отстъпката от употребата на промо кода ?

Използвайки кода за отстъпка ihost10 при подновяването на услугите си в ICN.bg, Вие ще получите следните отстъпки:
за подновяване на хостинг плана - 10%;
при подновяване на домейна - 5%.

С промокода ihost10 от ICN.bg, можете да спестите сериозни суми, особено ако общата стойност на поръчката е значителна. Подобен код може да Ви бъде изключително полезен ако управлявате клиентски акаунти или Ваши собствени, с което ще спестите от бюджета на Вас и клиентите Ви.

Има ли валидност и каква е тя ?

Валидността на промоционалния код ihost10 е предназначен за нашите лоялни посетители и клиентите на ICM.bg. Само Вие можете да използвате тази буквено-цифрова комбинация безлимитно и тя важи дори, когато купувате хостинг или домейн или когато подновявате абонамента си. Така всъщност Вие получавате силен коз и преднина пред конкурентите си, само като наш редовен посетител и лоялен клиент на ICN.bg.

Как да взема отстъпката ?

Когато отидете в раздела за поръчка на хостинг или домейн или в панела за тяхното подновяване ще стигнете до етапа на заплащане на общата сума, която системата ще изчисли на база използваните от Вас услуги. На този прозорец трябва да потърсите полето за въвеждане на промоционален код. Там въведете ihost10 и натиснете бутона “Провери”. В този момент системата ще преизчисли общата дължима сума, намалявайки със съответните проценти.

Добавено в категория Маркетинг на 11 Май 2020 09:17