Now.bg е Българска интернет компания

Ние помагане на онлайн търговията и нашата цел е разработването на иновативен софтуер в областта на електронната търговия и предоставяне на услуги на компании и частни лица от България. Ние влагаме цялата енергия, опит и креативност, за да създадем удобен и професионален инструмент за осъществяване на продажби в интернет. Платформата Now.bg е CMS за онлайн магазини, предоставен по SaaS модела (софтуерът като услуга), който е резултат от огромни усилия, опит, идеи и иновации на целия екип. Разполагаме и с огромен набор от услуги за интернет магазини като:

Разработване на
индивидуални дизайни
Оформление и прехвърляне
на магазини
Популяризиране в
търсачките (SEO)
Онлайн маркетинг и
развитие

Платформата Ви предлага съвършеният онлайн магазин

Преди създаването на платформата Now.bg, видяхме колко е трудно на предприемачите да стартират онлайн магазин на традиционните CMS, тъй като са необходими месеци съгласувания и доработки, както и възникващи нужди от преработки, което увеличава цената на проекта в пъти, а собственика на магазина вместо да организира бизнеса се заема с решаването на техническите въпроси, наемайки технически специалисти. Вместо традиционната CMS към началото на 2018 г., ние създадохме цялостна услуга. За бизнеса е много по-удобно да работи с изпълнител, който поема всички технически задачи: разработване и развитие на системите за управление на магазина, интегрирането на нови начини за доставка и популяризиране, хостинг, мащабиране на натоварването, администрацията и отразяването на DDoS- атаките. Компанията Now.bg заменя професионалния ИТ-отдел на много по-скромна месечна такса, в пъти по-малка от заплатата на един служител.

Всичките ни бизнес партньори, които вече избраха платформата Now.bg за реализирането на онлайн бизнеса си забелязаха реални резултати още от самото начало. Нека да градим доверие заедно. Ние се доверяваме на нашите клиенти, но искаме да спечелим и тяхното. Постоянната връзка между клиенти и екипа ни помага за ежедневното ни развитие и подобряване на услугите ни. Не са нужни думи, а действия и зад тези действия стои целият екип.

Защо да изберем NOW.bg ?

Днес Now.bg предоставя допълнителни услуги, привлича мрежа от офлайн партньори за популяризиране. С въвеждането на нови услуги, Now.bg се стреми да даде на своите клиенти цялостна услуга, в която всеки клиент да избере точно тази част, която е необходима за неговата дейност. Основният актив на Now.bg — това е екипът. Ядрото на екипа на проекта представлява хора с опит в успешната реализация на проекти в различни области:

  • различна интернет търговия;
  • дистрибуция;
  • уеб проекти;
  • разработка на софтуер;
  • популяризиране в Интернет.
И може би най–важното - че всички членове на екипа работят със страст за общата цел. Винаги може да разчитате на съпорта на нашият екип.

Препоръки от клиенти

Какво мислят за нас нашите клиенти


Нашият екип

Ние не създаваме онлайн магазини — ние решаваме проблемите на онлайн бизнеса


Николай Галинов
Co-Founder & CEO Занимава се с маркетинг в търсачките от 2008г. и споделя своите умения, чрез различни онлайн и офлайн изяви
Атанас Тодоров
Co-Founder & COO Лесно ще Ви консултира относно възможностите за развитие на вашият онлайн магазин
Александър Кузмов
Co-Founder & CTO Full stack developer с над 10 години в разработването на решения за електронна търговия и онлайн маркетинг
Ивеслава Трифонова
Marketing Expert Занимава се с дигитален маркетинг от 2016, по-специално с B2B онлайн маркетинг и lead generation. В екипа на Now.bg се грижи за дигиталното присъствие на компанията

Ако искате да работите с нас, нека да започнем с обсъждането на проекта