Now.bg е българска интернет компания

Каква е нашата цел?

Ние искаме да помогнем на онлайн търговията, чрез иновативен софтуер в областта на онлайн пазаруването. Нашата цел е да предоставим услугите си на компании и частни лица от България. Ние влагаме цялата си енергия, опит и креативност, за да създадем удобен и професионален инструмент за осъществяване на продажби в интернет. Платформата Now.bg е CMS за онлайн магазини, предоставен по SaaS модела (софтуерът като услуга), който е резултат от огромни усилия, опит, идеи и иновации на целия екип. Разполагаме и с огромен набор от услуги за интернет магазини като:

Разработване на
индивидуални дизайни
Оформление и прехвърляне
на магазини
Популяризиране в
SEO търсачките
Онлайн маркетинг и
развитие

Какво Ви предлага платформата?

Съвършеният онлайн магазин

Преди създаването на платформата Now.bg видяхме, колко е трудно на предприемачите да стартират онлайн магазин на традиционните CMS. Необходими са месеци съгласувания и доработки, както и възникващи нужди от преработки. Всички тези странични пречки увеличават цената на проекта в пъти, а собственика на магазина вместо да организира бизнеса си се заема с разрешаването на тези въпроси, наемайки технически специалисти. Вместо традиционната CMS към началото на 2018 г., ние създадохме цялостна услуга. За бизнеса е много по-удобно да работи с изпълнител, който поема всички технически задачи:

  • Разработване и развитие на системите за управление на магазина;
  • Интегриране на нови начини за доставка и популяризиране;
  • Хостинг;
  • Мащабиране на натоварването, администрацията и отразяването на DDoS- атаките.

Компанията Now.bg заменя професионалния ИТ-отдел на много по-скромна месечна такса, в пъти по-малка от заплатата на един служител.

Всички партньори, с които работим получиха реални резултати от самото начало. Не се колебайте да градим доверие заедно! Ние се доверяваме на нашите клиенти, но винаги сме се стремяли да спечелим и тяхното. Постоянната връзка между клиентитет и екипа ни помага за ежедневното ни развитие и подобряване на услугите ни. Не са нужни думи, а действия, а зад нашите стои целият ни екип!

Защо да изберете NOW.bg ?

Днес Now.bg предоставя допълнителни услуги и привлича мрежа от офлайн партньори за популяризиране. С въвеждането на нови услуги, ние се стремим да дадем на своите клиенти цялостна услуга, в която всеки да избера точно тази част, която е необходима за неговата дейност.

Основният актив на Now.bg — това е екипът.

Ядрото на екипа на проекта представлява хора с опит в успешната реализация на проекти в различни области:

  • разнообразна интернет търговия;
  • дистрибуция;
  • уеб проекти;
  • разработка на софтуер;
  • популяризиране в Интернет.

Едно от най-важните качества, които притежаваме е, че всички в екипа работим със страст за общата цел! За това не се колебайте - Вие винаги можете да разчитате на нашия съпорта!

Препоръки от клиенти

Какво мислят за нас нашите клиенти