Прехвърляне на Oнлайн Mагазин

На практика можем да извършим миграция от всяка CMS система. За целта ни е нужен пълен достъп до файловете на стария сайт и съответно базата данни с цялата информация в нея, за да можем да интегрираме всичко в новата платформа. Цялата процедура по прехвърлянето и преструктурирането на базата данни и съответните пренасочвания са включени в процеса, с цел запазване на позициите Ви в търсачките.

От коя платформа можем да направим прехвърляне

За целта миграцията се прави първо на наш сървър, на който ще тестваме съответно системата и базата данни и ще извършим нужните корекции по кода и ренасочванията. След провеждането на тестове и се установи, че всичко е наред пристъпваме към преместване.

Прехвърлянето се състои в преместването на сайта на нов сървър, от който той ще функционира онлайн. После само се превключват DNS адресите на домейна към новия сървър и старият сайт остава в историята.

Безплатен ли е този процес?

Нашата мисия е да се грижим за нашите клиенти и респективно техния онлайн бизнес. Затова създадохме за вас уникална безплатна опция. За целта е нужно просто да се предплати едногодишен план за поддръжка при нас. Така ние получаваме нужното доверие от вас, защото се доверявате в ръцете на професионалисти. Това ни стимулира и съответно повдига мотивацията ни за развитие, професионализъм, лоялност и умения. В същото време част от проблемите Ви ще ги поемем ние, работейки в синхрон с вас и бизнеса Ви.

5 причини да прехвърлите онлайн магазина си на платформата NOW.bg

  1. Техническата поддръжка - Вие може да разчитате на денонощна техническа поддръжка на вашият онлайн магазин. Ние постоянно работим в посока за подобрение на платформата и вашият сайт винаги ще бъде в крак с модата и технологичното развитие.
  2. Възможността да разполагате и използвате всички възможности и функционалност на услугата cMailPro.
  3. Възможност за индексиране на филтри и марка. С нашата платформа вие имате възможност да се класирате по филтрите на продуктите защото можете да им разпишете метаданни и се генерират на статични URL адреси.
  4. Не плащате и нямате взаимоотношения с хостинг. Хостинга е наша грижа и е включен в месечната ви такса и вие не плащате нищо допълнително.
  5. Пълен SEO одит - Платформата за онлайн магазини NOW.bg е с реализиран пълен технически SEO одит. Вие не се нуждаете от SEO специалисти за оптимизация. По платформата се работи ежедневно и вашият онлайн магазин получава безплатно постоянна техническа SEO оптимизация. Всички детайли по настройката на техническата част на един сайт, които са необходими за по-добро класиране и всичко което ще ви помогне да изпреварите вашите конкуренти и да се класирате над тях е реализирано безплатно за вас.

В случай на възникнали допълнителни въпроси или нужда за изясняване, ние винаги сме насреща. Питайте ни и във възможно най-кратък срок ще получите отговор от нас. Очакваме Ви!

Направи запитване

Нашият екип

Ние не създаваме онлайн магазини — ние решаваме проблемите на онлайн бизнеса


Николай Галинов
Co-Founder & CEO Занимава се с маркетинг в търсачките от 2008г. и споделя своите умения, чрез различни онлайн и офлайн изяви
Атанас Тодоров
Co-Founder & COO Лесно ще Ви консултира относно възможностите за развитие на вашият онлайн магазин
Александър Кузмов
Co-Founder & CTO Full stack developer с над 10 години в разработването на решения за електронна търговия и онлайн маркетинг
Ивеслава Трифонова
Marketing Expert Занимава се с дигитален маркетинг от 2016, по-специално с B2B онлайн маркетинг и lead generation. В екипа на Now.bg се грижи за дигиталното присъствие на компанията

Ако искате да работите с нас, нека да започнем с обсъждането на проекта