Прехвърляне на Oнлайн Mагазин


Ние, от Now.bg можем да извършим миграция от всяка CMS система! За целта ни е нужен пълен достъп до файловете на стария сайт и съответно базата данни с цялата информация в нея, за да можем да интегрираме всичко в новата платформа. Цялата процедура по прехвърлянето и преструктурирането на базата данни и съответните пренасочвания са включени в процеса, с цел запазване на позициите Ви в търсачките.


От коя платформа можем да направим прехвърляне


Първо миграцията се прави на наш сървър, на който тестваме системата и базата данни. При нужда се извършват нужните корекции по кода и ренасочванията. След провеждането на тестове и установяване, че всичко е наред, пристъпваме към преместване.

Прехвърлянето се състои в преместването на сайта на нов сървър, от който той ще функционира онлайн. После само се превключват DNS адресите на домейна към новия сървър и старият сайт остава в историята.

Безплатен ли е този процес?


Нашата мисия е да се грижим за клиентите си и техния онлайн бизнес. Поради тази причина, създадохме за Вас безплатна опция! Единствено е необходимо да се предплати едногодишен план за поддръжка при нас. Това ни стимулира и повдига мотивацията ни за развитие, професионализъм, лоялност и умения. В същото време част от проблемите Ви ще ги поемем ние, работейки в синхрон с Вас и бизнеса Ви.

5 причини да прехвърлите онлайн магазина си на платформата NOW.bg

  1. Техническа поддръжка - ще разчитате на денонощна техническа поддръжка на Вашият онлайн магазин. Ние не спираме да работим в посока за подобрение на платформата и Вашия сайт винаги ще бъде в крак с модата и технологичното развитие.
  2. Възможност да разполагате и използвате всички възможности и функционалност на услугата Axigen Email.
  3. Възможност за индексиране на филтри и марка - с нашата платформа Вие имате възможност да се класирате по “филтри” на продуктите. Необходимо е да им разпишете метаданни, които автоматично се генерират на статични URL адреси.
  4. Не плащате и нямате взаимоотношения с хостинг - хостинга е наша грижа, която е включен в месечната Ви такса. Не плащате нищо допълнително!
  5. Пълен SEO одит - платформата за онлайн магазини NOW.bg е с реализиран пълен технически SEO одит. Няма да имате нужда от SEO специалисти за оптимизация. По платформата се работи ежедневно и Вашият онлайн магазин получава безплатно постоянна техническа SEO оптимизация. Всички детайли по настройката на техническата част на един сайт, които са необходими за по-добро класиране и всичко което ще Ви помогне да изпреварите Вашите конкуренти и да се класирате над тях е реализирано безплатно за Вас.

В случай на възникнали допълнителни въпроси или нужда за изясняване, ние винаги сме насреща. Питайте ни и във възможно най-кратък срок ще получите отговор от нас. Очакваме Ви!