От коя платформа правим прехвърляне?


На практика можем да извършим миграция от всяка CMS система. За целта ни е нужен пълен достъп до файловете на стария сайт и съответно базата данни с цялата информация в нея, за да можем да интегрираме всичко в новата платформа. Цялата процедура по прехвърлянето и преструктурирането на базата данни и съответните пренасочвания са включени в процеса, с цел запазване на позициите Ви в търсачките.

За целта миграцията се прави първо на наш сървър, на който ще тестваме съответно системата и базата данни и ще извършим нужните корекции по кода и пренасочванията. След провеждането на тестове и се установи, че всичко е наред пристъпваме към преместване.

Това се състои в преместването на сайта на нов сървър, от който той ще функционира онлайн. После само се превключват DNS адресите на домейна към новия сървър и останалото е история.

Безплатен ли е този процес?


Нашата мисия е да се грижим за нашите клиенти и респективно техния онлайн бизнес. Затова създадохме за вас уникална безплатна опция. За целта е нужно просто да се предплати едногодишен план за поддръжка при нас. Така ние получаваме нужното доверие от вас, защото се доверявате в ръцете на професионалисти. Това ни стимулира и съответно повдига мотивацията ни за развитие, професионализъм, лоялност и умения. В същото време част от проблемите Ви ще ги поемем ние, работейки в синхрон с вас и бизнеса Ви.

В случай на възникнали допълнителни въпроси или нужда за изясняване, ние винаги сме насреща. Питайте ни и във възможно най-кратък срок ще получите отговор от нас. Очакваме Ви!

Направи запитване


Изпрати * Задължителни полета