Индивидуален дизайн

Ето добрата новина: Винаги има хора, които се нуждаят от нов уебсайт или редизайн на сайта и не желаят техният сайт да изглежда като на всички останали и ние сме тук за да ви помогнем. Ние ще ви помогнем да изберете какъв точно дизайн имате нужда. Ще ви посъветваме къде точно да са разположение бутоните и как да изглеждат и съветите, които ще получите са на база дългогодишен опит в работата с човешкото поведение и реакции онлайн.

Правилната стратегия изисква първо да се определи къде са най-вероятните ви бъдещи клиенти и след това да изработите вашите съобщения, за се насочите към тази точна аудитории. Целта на индивидуалният дизайн не е да единствено да е красив и да се откроява от на останалите, неговата главна цел е да е удобен и лесен за използване от вашите клиенти предстоящи потребители, защото искаме те да станат и ваши клиенти, а не само да разглеждат. Целта на индивидуалният дизайн е да помогне на потребителите ви на вашият онлайн магазин за купуват повече.

Колко полезен е индивидуалният дизайн в сравнение с готовите шаблони?

Създава особен, запомнящ се начин, с оглед на Вашата корпоративна идентичност и марка. Клиентите задължително ще забележат и ще помнят Вашия сайт сред многото конкуренти.
Максимално отчита спецификата на Вашите продукти, а оттам и сайта ще бъде най-ефективния инструмент за изобразяване на стоките и взаимодействията с клиентите.
Отразява Вашите желания, примери за красиви проекти, стилистични и структурни въпроси.
Може да бъде адаптиран под мобилните устройства с оглед на спецификата на Вашите продукти, както и с правилния избор на акценти върху ключовата информация при използване на малкия екран на смартфоните и таблетите.
Към всеки проект ние влагаме нашия дългогодишен опит и препоръки, базирани на маркетингови данни и тестове за ползваемост.
Юридическа гаранция - ние работим по договор, в рамките на който определяме и предаваме авторското право на разработката.

Поръчайте разработка на дизайн на интернет магазин от Now.bg

След получаване на заявката, ние анализираме сегмента на вашия пазар, определяме най-важните тенденции и нюанси. Нашите специалисти ще се свържат с вас и ще Ви предложат различни варианти на изпълнение на задачата. В крайна сметка ще можете да вземете за себе си най-оптималното решение относно съотношението на функционалното съдържание на онлайн-магазина и бюджета за неговата реализация.

Нашите услуги включват изработка на уникален продаващ дизайнерски проект, съгласно заданието на клиента, съгласуване, оформление на всички основни страници, интеграция с платформата Now.bg, тестване и усъвършенстване.

Как работи това

Ние

Работим по концепцията
на бъдещия сайт
Изрисуваме дизайна-
оформлението на главната
страница
Съгласуваме с вас всичко и
внасяме нужните редакции
Одобряваме макета
Подготвяме страницата
каталог, картата на
стоката, количката и
текста на страницата**
Съгласуваме, внасяме
нужните поправки и
одобряваме*
След одобрението, ние
пристъпваме към
интеграцията на дизайн-
макета с платформата на
Now.bg
Инсталираме готовия сайт
на вашия акаунт и внасяме
необходимите козметични
ппоравки

Вие

Предоставяте скици на
сайта, снимки,
скрийншоти на всяка
удобна за Вас форма
Обсъждате с нас
функционалността на
бъдещия сайт
Определяте стила
Съгласуваете и
потвърждавате изпратения
от нас дизайн-макет
Стартирате продуктите и
текстовите страници
Свързвате и настройвате
модулите за плащане и
доставка
Настройвате домейна на
вашия интернет-магазин
Пускате сайта!
Срокът за изграждане на сайта е индивидуален
Дизайнът на сайта е ваша собственост
В края на работата ние Ви изпращаме PSD файлове и архив с готовото оформление.
*Броят на итерациите в дизайн-оформлението е не повече от 5, освен ако не е посочено друго в договора.
**Други страници за изобразяване и интеграция се договарят допълнително в договора.


Свържете се с нас