Google Ads интеграция

Динамичният ремаркетинг е изключително ефективен инструмент за повишаване на продажбите и по-точно на тяхното финализиране. Представлява един модул в платформата, който помага на потребителя да завърши поръчката си, ако той случайно не е успял да стигне до това действие. Нека Ви обясним, какви са функционалностите на този модул и как може да се използва.

Какво представлява Google Ads интеграцията?

Необходим Ви е акаунт в Google, за да можете да използвате Google Ads. Ще Ви е необходима конфигурация и интеграция в сайта Ви, така че посетителите да виждат рекламни банери на интересуващите ги продукти от Вашия онлайн магазин. По този начин постонно ще им известявате, какво могат да получат, ако закупят съответния артикул.

Потребитетлите ще виждат рекламни карета в резултатите от търсенето, релевантни на търсените ключови думи. По този на§ин им помагате да намерят търсената от тях стока и съответно да я закупят. Всичко това става чрез специалния модул на платформата, в който качвате XML файл с кода на продуктите, като описание, заглавие, цена и банери.

Добавя се проследяващ код в сайта, чрез който системата разбира кои страници посещава съответния потребител, за да знае какво да му показва, като реклама. За целта допринасят и малките файлове, наречени “бисквитки”, изтеглящи се върху устройството на посетителя.

Какви са предимствата на динамичния ремаркетинг?

  • Позволява показване на текстови и графични рекламни полета.
  • Самите обяви и оферти автоматично се таргетират според проявения интерес от страна на потребителя.
  • При подходяща настройка системата функционира автоматично.
  • Платформата анализира интересите на посетителя и му предлага подобни артикули.
  • Позволява свързване с Google Analytics за по-прецизно проследяване на интересите.
  • Функционална и ефективна система, която дава реални резултати и повишава процента на завършените поръчки.

Защо да се възползвате от услугата?

Понякога се изисква специфична настройка за активирането на кампаниите. В тези момента ние винаги сме насреща, за да Ви помогнем и да извършим цялата процедура вместо Вас. Целта ни е да градим доверие заедно и да покажем професионализъм и адекватна помощ. Очакваме Ви!