Допълнителни доработки

Програмистите на NOW.bg работят от дълги години по създаването на платформата за създаване на перфектният, оптимизиран онлайн магазин и продължават да работят. Мястото на всеки един бутон, неговият цвят или разположението на текст меню и всичко останало което е нужно да има един онлайн магазин е мислено от нашият екип. Правени са безброй тестове, провеждани са различни експерименти с реални хора и реални потребители.

Целта на това отделено време е за да може да се създаде универсален подходящ за всяка дейност и всеки вид продукт онлайн магазин. Това не означава, че нашият логаритъм съвършен, той е доказано много добър и нашите клиенти лесно и без много усилия реализират желаните продажби. Но както всички знаем онлайн търговията и логаритъм на Google постоянно се променя, а това означава, че нашата работа е постоянна и ние сме длъжни да следим всички промени, да следим всеки нов Ъпдейт на Гугъл и незабавно да го имплементираме на платформата.


Какви допълнителни доработки можем да ви предложим ?

Проблемът, които срещаме сред нашите клиенти, е че техните бизнеси са различни и се нуждаят от различни видове функционалности и различни удобства, които да улеснят работата им.

За това се грижи екипа на NOW.bg след като започнем работа с вас ние се грижим за вашият бизнес. Ние не ви даваме просто една платформа и да ви оставяме да се оправяте, ние сме готови да ви помогнем със всичко от което имате нужда. Можете са консултирате с нашият екип така, че ние да направим вашият онлайн магазин по-добър и естествено да продава повече.

Дългогодишната ни практика показва, че не всичко, което клиентите ни искат от нас е правилно и ще има положителен ефект на сайта им. Затова преди всяка една промяна което поискат ние ги консултираме, правим проверки и анализи, показваме им какви са резултатите и едва след това пристъпваме към промени. Реално можем да извършим всякакви промени и подобрения, но е необходимо да се запознаем и проверим всички детайли предитова.


Какво е необходимо, за да се реализират промените ?

Единственото което е необходимо е за реалзирането не определени промени или функционалности е:

  • първо е необходимо да се свържите с нас;
  • пишете ни и опишете какво точно искате да се промени, дайте примери или изпратете да погледнем там където сте видели това което искате;
  • ние ще направим всички възможни проверки и анализи;
  • ще се свържем с вас за да ви разкажем какво е нашето заключение и възможно ли е да се реализират промените, кога и как ще се реализират
Всичко което е необходимо да направите е да се свържите с нас и да ни разкажете за проблема си, а ние ще намерим най-доброто решение за вас.