Шаблони

Тук имате възможност да разгледате всички шаблонни дизайни, които предлагаме. Това са нашите готови решения от които вие може да се възползвате напълно безплатно. Те са проектирани така, че да са възможно най-универсални и да са подходящи за вашият бизнес. Всичките ни шаблони за дизайн имат готова мобилна версия на сайта, която е създадена по всички SEO правила и отговаря на желанията на човешкото поведение на потребителите. Нашите шаблони могат да ви се сторят семпли и опростени, но след редица проучвания и направени тестове, ние от NOW.bg ве уверяваме, че това е един работещ и успешен дизайн.

Facebook интеграция

Фейсбук интеграцията на сайта си е едно от най-хубавите неща, което може да притежавате като функционалност. С тази функционалност вие давате възможност на потребителите си след като влязат на сайта ви те да могат, много бързо и лесно да се регистрират. Не е необходимо да пишат имената си имейлите си и прочие, просто натискат един бутон и вече са регистрирани и на вашият сайт. Със нашата Facebook интеграция можете лесно и удобно да да правите публикации автоматично. С един клик можете да поставите бутоните за Like & Share на вашата публикация.

Google Ads интеграция

Now.bg иска да ви представи лесен начин за динамичният ремаркетинг на вашият сайт. Той е изключително ефективен инструмент за повишаване на продажбите и по-точно на тяхното финализиране. Всеки има нужда от акаунт в Google, за да можете да използвате модула Google Ads. Нужна е конфигурация и интеграция в сайта ви, така че посетителите да виждат рекламни банери на интересуващите ги продукти от вашия онлайн магазин. По този начин вие постоянно им известявате, какво могат да получат, ако закупят съответния артикул.

Нашият екип

Ние не създаваме онлайн магазини — ние решаваме проблемите на онлайн бизнеса


Николай Галинов
Co-Founder & CEO Занимава се с маркетинг в търсачките от 2008г. и споделя своите умения, чрез различни онлайн и офлайн изяви
Атанас Тодоров
Co-Founder & COO Лесно ще Ви консултира относно възможностите за развитие на вашият онлайн магазин
Александър Глогов
Quality Assurance Контролира качеството и обещава високи нива на гаранция за успех на клиентите

Ако искате да работите с нас, нека да започнем с обсъждането на проекта